2014. október 27., hétfő

iskolai eredmények

Hàt igen ,telik az idô,mert az elsô negyed évnek vége, ami a sulit illeti.
Artúr úgy tûnik egy kicsit jobban rajtolt az új suliban , remélem ezt az ívet tartani fogjuk.

Guszti icipicit javított a tavaly év végéhez képest, de hogy biologiàbol és kémiàbol miért csak 6/10 , arra az volt a sztereotip vàlasza, hogy mindenkinek ilyen rossz lett ..... :)   :(

Zalànt nagyon dicsérték, vannak tàrgyak, amibôl évfolyamelsô (pl matek és az ehhez kapcsolodó területek, mert hogy itt szétszedik a matematikàt tôbb tàrgyra), testnevelés, de jo franciàbol is,hollandból is :))),ami gyengébb a sajàt teljesitményéhez képest az az olvasàs, de ezzel mindig volt gondja, pedig nem diszlexiàs és a szôvegértésben is nagyon jót kapott, de lassan olvas magyarul is .

Glória kitünôt kapott, azt mondtàk szuper feje van és amit kûlôn kiemeltek nàla,  hogy kritikusan gondolkodó, azaz , hogy nem vesz be naivan minden infot, kôrbekérdezgeti, vizsgàlgatja, tôbb megkôzelitést szeret hallani, olvasni. Ezért nagyon megdicsérték meg is jelôlték a bizijében. :)
(Mondtam én, hogy az àllando ugratàsnak van vmi értelme. :))) A mi arcunkat is àllandoan fûrkészi,hogy mikor hûlyéskedûnk és mikor mondunk vmit komolyan :)  )

Dia 80 % ot kapott, sok dicsérettel. Azt mondta a Tania néni:) , hogy az év eleje óta sokat oldódott és szemmel làthatóan a nyelvi területen is sokat fejlôdôtt, sok baràtnôje van, sokat nevetgél, jol érzi magàt, egyûttmûkôdô, gyors.

Hubàt is nagyon dicsértek, azt mondtàk, hogy nagyon jo gyerek!
A koràhoz képest ônàlló, felôltôzik, elpakol, betartja a szabàlyokat, figyel és mindent megért,amit a korànak megfelelôen tudni kell.
Azt mondtàk az óvónénik,hogy velûk nem sokat beszélget, de amit mondanak neki, mindent végrehajt és a gyerekekkel jàték kôzben màr beszélget .
Itthon is hallottam hollandul jàtszani :)
Amúgy meg a nagy baràtja a Montoya, akit Ô Matujànak hív :)

2 megjegyzés: