2014. október 8., szerda

idei blankenbergei futóverseny

Lassan 2 hete volt,  hogy megrendezték a talàn màr 27. éve rendszeresen elinditott blankenbergei futóversenyt, ahol a vàros diàkjai àllnak rajthoz, korcsoportonként.
Csodàs idô volt, jó sokan eljöttek idén is és most az eddigi hagyomànyokkal szakítva nem az utcàn rendezték meg, hanem bevitték a nemrég felújított sportközpont területére.
Így is jó volt, bàr az utcai futóversenyeknek van valami ünnepi hangulata.

Furcsa volt, hogy tôlünk most "csak" Glória és Zalàn indult .
Guszti most mindenben inaktiv, Artúr meg azért nem indult, mert Brugge vàrosa futóversenysorozatt szervezett, amit hetenkét rajtoltatnak, ezen pedig Artúr is rendszeresen részt vesz, miutàn a tornatanàr felfedezte,hogy Ô fut a legjobban a suliban. Kb ennyi idôs volt Guszti is ,amikor annak idején ràébredt, hogy tud futni .
Artúrra visszatérve, vàrosi szinten a középmezôny elején futkàrozik, ami azért nem rossz, persze Ô nagyon örülne jobb eredménynek is ., de arra azért egy kicsit edzeni is kellene, amihez meg nem füllik a foga.

Glória ügyes volt, az Ö korcsoportjukban harmincvalahànyan indultak és a lànyok között a 4. helyen végzett.

Zalàn pedig a 7.-ként futott be , nàluk az elsô 3 versenyzô atléta volt, így ez külön jó eredmény.
Amúgy meg mindig azt szoktam mondani, hogy szerintem az a legfontosabb, hogy ott vannak és részt vesznek, ezek olyan jó emlékek !

Na még azt el akartam mesélni,hogy a rajtot egy vàrosi ,nagyon fontos ,aktakukachôlgy  inditotta minden futamban.
De ,hogy ez tök sötét volt ehhez a feladathoz......:)
A következô képpen szàmolt vissza /
5,4,3,start !!!!  Aztàn meg 3,2,1!!! és kimaradt a start  , késôbb meg 1,2,3 !!! ràadàsul minidg úgy àllt be a futókkal szemben, hogy kerülgethették szegény gyerekek ......
Biztos ô is úgy itélte meg a sajàt szereplését, hogy a részvétel a fontos !
:))))










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése