2014. november 18., kedd

jelentkezem

Ismét itt vagyok, elég sok minden történt az elmúlt hetekben.
Megint iskolai szünet volt, mert a nov. 11-i nemzeti ünnep keddre esett, igy az elôtte lévô hétfôvel egyûtt hosszú hétvégét kaptak a gyerekek.
Közben Huba , szegény jól belàzasodott, pàr nap mulva Oszkàr is, de nàla elég gyorsan lecsengett ez a virusfertôzés.
Egy nap volt, amikor a fejfàjàst elviselni, csak csillapítóval tudtam én is, mert ugye nàlam a "kifekszem" cimû dolog, szóba sem jöhet. Laci viszont , szintén egy napra kidôlt, nàla is fejfàjàs làzzal volt a menû, de szerencsére hamar rendbejôtt.
Glória most nàthàs és mivel a múlt héten eléggé kiborult a baràtnôje hirtelen és érthetelen elkôltôzése miatt (természetesen csalàdostul mentek, titokban....), igy azt gondoltam, lógjon egy kicsit és regeneràlódjon 1-2 napot itthon.
Szóval "remekül" elvoltunk, de nem panaszkodom ez ügyben, mert ezidàig az idôjàràs rosszabik fele és a betegségek is viselhetô tàvolsàgban voltak tôlünk.
Most viszont az ôsz is megérkezett, nincs túl hideg, de olyan gusztustalan idô van. Szürke, nyàlkàs.


Oszkàr viszont ROSsZKÁR lett ,egész nap mûveli az ipart, jön -megy, pakol, szétszed, ledob, ôsszetör, széttép,felmàszik, leesik, kihajít, AKAR, de mindent és azonnal,  sikít, verekszik.....soroljam még ?  :)))

Most nagyon fàrasztó, bàr làtom rajta, hogy azért kezd odafigyelni arra ,amit mondunk neki, néha meg lehet vele beszélni dolgokat, HA Ô is úgy akarja ! :)
Amúgy viccesen kommunikàl,van, hogy percekig beszél , valamilyen ó aràmi nyelven és komoly a metakommunikàciós készlete is. Nagyon sokat szórakozunk rajta !
Huba sokkal szerényebb gyerek, Oszkàr màr sokszor most is leigàzza Hubàt, simàn leszedi a jàrmûveirôl vagy elszed tôle jàtékokat. Persze ebben azért az is benne van, hogy Huba rendes az öccsével, nem akrja, nem meri megagyabugyàlni , de azt hiszem , hamarosan az is eljôhet...
LAcival szoktuk is emlegeti, hogy mégegyszer àtélhetjûk az Artúr vs; Zalàn meccseket, aki töltött velÛnk több idôt, az tudja, hogy ez mit jelent ! :))))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése