2014. november 26., szerda

kellemesebb dolgokról

Azért hàla Istennek mindig tôrténnek kellemes dolgok is .
(Amúgy sem hiszek a "mostoha sorsban" , az ember mindig igyekezzen szépítgeni a sajàt életét,akkor elôbb utóbb kivergôdik a kàtyuból.)
Most , hogy màr itt àll a kûszôbôn a tél és  egyre inkàbb bekényszerülünk a lakàsba , valami alakitani - , vàltoztatnivaló mindig az eszûnkbe jut.
Oszi mozgàsfejlôdése is befolyàsolja ezt, mivel màr teljesen ônàllóan kôzlekedik , tesz-vesz, igy nincs szûkség a nappaliban lévô jàrókafunkciót betôltô kisàgyra sem. ( helyette egy ketrec kellene :) )
Laci régi igénye, hogy a nappaliba tegyûnk be egy dohànyzóasztalt, most megvalósítàsra került, bàr én igyekeztem húzni, halasztani a dolgot, mert a tér öröme engem jobban boldoggà tett.
De legyen ! :) Sikerûlt neki egy "stílszerû" kicsi, màrvànyasztalt talàlnia a Kringwinkelben , igy azt kôltôztettûk be kôzépre.
Kôzben Zalàn kapott Rudy kollégàtól egy kiselejtezett bôr relax fotelt , igy Zalàn régi  fotelja feleslegessé vàlt ,ezért az is a nappaliban landolt.  Nem mondom, hogy a" feng shui" is igy tervezte volna, de egyelôre elmegy,aztàn, ha elénk esik valami ideillôbb,akkor cserélûnk.
Most viszont van egy olyan elônye az egésznek, hogy tôbben is le tudunk huppanni, ha véletlenûl filmet nézûnk egyûtt.:)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése