2011. november 30., szerda

ősz végi értékelés

November 30-a van , azaz vége van a naptári ősznek.
Én ilyenkor egy kicsit megkönnyebbülök, mert a nagy őszi változásokat ,ami az időjárást illeti, nem nagyon szeretem és azért is, mert félidőben vagyunk az elmúlt nyár és az elkövetkezendő tavasz között. :)
De az idén , semmi okunk nem volt a panaszra, ez az ősz, példátlanul kellemesen telt.
Ma is verőfényes napsütés van, a lemenő nap most is a szemebe süt az ablakon keresztül , Blankenberge irányából.
A kinti színek gyönyörűek, a barna, vörös , a narancs és a zöld fű együttesen a napfényben , olyan igazi kávéreklámba illő hangulatot ad , gyönyörű.
Jelenleg is 10 fok van kint, bár a reggelek és az esték jelzik, hogy bizony mindjárt itt a tél.
Holnapra viszont a szokványos balga időt jósolják, áztató eső és közel 30 km / h -ás szél , ugyan 11 fokot ígérnek, de a hőérzetet 3-6 fok közé saccolják.

A gyerekek még mindig kitartóan bringáznak a suli és a lakásunk között, a napi edzésük mindig megvan.
Azért december közeledte nagy izgalmakat kelt bennük, persze főleg a kicsikben , régóta számolják vissza a napokat a Mikulásig ,ami már csak 6 napra van ! :)
Az adventi díszek is előkerültek , de elég lassan haladok a lakás díszbeöltöztetésével, mivel némi házimunka elmaradásom még mindig van, bár azt hiszem, hogy az elkövetkezendő 15-20 év az már csak ilyen lesz. Nem baj, lassan megyünk messzire, ahogy a mondás is tartja , azért ha összekapom magam pár tonna vasalni valót is el tudok tüntetni két filmnézős este alatt. :)

Remélem, hogy a most előttünk álló ünnepváró időszak betegségmentesen, jókedvűen, egészségesen izgatottan fog telni nemcsak nálunk, hanem Nálatok is, kedves Olvasóim !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése