2013. szeptember 18., szerda

a fônôkség

Ma megkereste Lacit az egyik brigàdvezetô és érdeklôdôtt, hogy mi a helyzet, hogy érzi magàt, milyen a viszony az eset óta Marnix kollégàval ?

Úgy oldottàk meg, hogy  kölcsönösen kerûlik egymàst , ha meg véletenül van valami közös tennivalójuk, akkor azutàn ujra mindketten keresnek valami fontos tennivalót a z épület màsik oldalàn.

Brigàdvezetô a fônôkség tàmogatàsàról biztosította férjemet és kertelés nélkül megmondta, hogy semmiképpen nem akarjàk Ôt elveszíteni ! :)))
Attól tartanak, hogy Marnix pàr nap utàn ujra begolyozik és megint kezdi a durvulàsait, a fônôkôknek az is eszûkbe jutott, hogy esetleg meg kell majd védeniük Lacit ! :)))
Laci mondta, hogy félreértés ne essék, Ô nem fél tôle, csak nagyon sajnàlja, hogy nem lehetett ezt màsképp kezelni, nagyon zavarnà, ha miatta rugnàk ki, ezt nem szeretné, csak viselkedjen ugy, mint egy ember.

Bennfentes elàrulta, hogy màr régóta problémàjuk van vele és senki nem bànnà , ha eltàvolítanàk a cégtôl, sokan tartanak is tôle.

Mondjuk én nem nagyon értem az egész helyzetet, mert ha van egy ilyen antiszociàlis vadàllat egy közösségben, aki sok ponton nem illik bele a képbe, akkor miért nem rendezték màr ezt az egész helyzetet réges  régen ? Mi az, hogy félnek tôle ??? Csak arra vàrtak, hogy valaki panaszt tegyen ???

Konkluzió : egy dologra jó volt ez az egész, hogy újra megerôsitették azt a tényt, hogy nagyon értékelik Lacit és ha úgy hozza a sors, hogy ismét leépítés lesz, nem az Ô szekérrúdja àll kifelé. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése