2013. szeptember 6., péntek

tul az elsô iskolai héten

Tul vagyunk az elsô munkahéten.
Guszti 10-es, Artur a kôzépiskolàt kezdte, ami a 6. osztàly utàn kezdôdik , Zalàn 5-es, Gloria 4-es (pedig 3 év van kôzôttûk :) )Dia nagycsoportos, Huba pedig novemberben kezdi az ovit :)
Mindenki jol vette az akadàlyt, màr vàrtàk a talàlkozàst , Artur nagyon izgult az uj suli miatt, de élvezi, hogy "nagy" lett, egyedûl jön-megy, intézi a dolgait !
Laci ezen a héten éjszakàs mûszakban dolgozott , azaz napkôzben alvo ûzemmodban volt, igy Huba és Oszi szorakoztatàsa teljes mértékben ràm maradt. Nem mondom, hogy egyszerû menet volt, kissé ugy éreztem magam, mint akit kicsavartak.
Most hogy màr a balatoni kert nem àll rendelkezésûnkre, lévén, hogy itt vagyunk, igy Huba sem tud elvonulni bogaràszni, tehàt rajtam log egész nap, igy màr egyre inkàbb hajlok affelé, hogy "ne féljek" elengedni az ovodàba a kezdô csoportba. Nagyon igényli a tàrsasàgot és ha a tesok a "bànyàban " vannak, akkor szàmàra dôgunalom az élet.
Oszkàrt nagyon  jol toleràlja, kifejezetten làtszik, hogy szereti, sokszor puszilgatja, ha sir, beszél hozzà -persze csak magànhangzokkal- jàtszik vele "jaj, de bûdôs ez a làbacskàt " egyszoval nem féltékenykedik.
Aznap amikor hazajôttûnk a korhàzbôl volt kétszer fél ora, amikor "csak ugy" kônnyhullatos zokogorohamot kapott, de babàval akkor is kedves volt. Azt hiszem akkor gyàszolta meg a régi poziciojàt , de hàla Istennek ennyivel megusztuk , azota szent a béka !
Huba amugy csoda aranyos , annyi vicces és kedves dolgot csinàl, hogy az embernek repes a szive ôrômében . Még ha rosszalkodik is ,làtszik rajta, hogy jo akar lenni, csak hàt nem mindig sikerûl elsôre . :)
A nyàr megtette hatàsàt, mindegyik gyerek sokat nôtt, kissé komolyodtak is, a kicsik is elég ônàlloak lettek, élményekkel telve indultak neki a 2013-14 es tanévnek !

1 megjegyzés: