2014. szeptember 24., szerda

bàcsi nyomul

Lehet , van téglàja a bàcsinak a "szervnél" , mert tegnap este nagyon idegesnek tûnt.
Történt ugyanis, hogy Laci délutàni mûszakos lévén fél 11 utàn ért haza, kb Artúrral egyidôben, akinek judo edzése volt.
A többiek màr rég aludtak, én vasalgattam a nappaliban.
Artúr elment az emeleten zuhanyozni, Laci az fb oldalàt böngészte, amikor is bàcsi ,  a szokàsos vadember módjàra ütni kezdte a falat . :)))
Lacival csak néztûnk egymàsra, hogy ennek most mi baja lehet , de gyorsan megàllapitottuk, hogy màr biztos, hogy "elmentek otthonról" nàla, egyszóval nem foglalkoztunk a kérdéssel különösebben.
Igen àm,de  a dolog itt nem ért véget !
Reggel Laci vitte be a gyerekeket a suliba és amikor hazaért, bàcsi levadàszta  Ôt az ajtóban és elkezdett kioktatàst tartani, hogy nekûnk meg kell tanulnunk a toleranciàt és alkalmazkodnunk kellene a lakókhoz, azaz hozzà !
Laci megkérdezte, hogy ez esetben most mire is gondol ????
Hàt arra, hogy este nem zuhanyzunk,vagyis, hogy ne zuhanyozzunk ! :)))))
De hiszen a fûrdôszoba sajàt magunk felett , mellett van , azzal meg mi baja van ?
Hàt mert ô lekôltôzôtt a nappaliba, most ott van az àgya és a konyhai oldalon hallja, ahogy a csatornàba lefolyik a viz !:))))) (komolyan most is csak rôhôgôk az egészen, mert ez abszurd)
Azt is megtudtuk, hogy a 2. emeletét sem hasznàlja, mert az beàzik, viszont az elsô emeletre tovàbbra is igényt tart és amennyiben nem kapja meg 1 héten belûl a 2 szobànkat, jôn a birósàg !
Na én ezen a ponton hagytam volna faképnél, de Laci még probàlta vele megértetni, hogy nem mi vettûk el a szobàkat, (nem is volt az ôvé), a 2. emeltét sem mi àztattuk el, megjegyzem fél éve biztos, hogy nyitva van az ablak odafent, mert làtom a kertbôl és itt azért nem kevés az esô és zuhanyozni màr pedig akkor fogunk ,amikor azt jónak làtjuk.
Azt is megemlitette szomszédunk, hogy hallja amikor porszivózok :)))) szoktam, ràadàsul naponta, biztos ezer fekete pontom van màr, de szerinte amig én porsziv[ozok a gyerekek ugràlnak a padlón az ô feje fôlôtt.... (ez azért is vicces, mert leginkàbb délelôtt szoktam takaritani, amikor nincsenek itthon)
Meg különben is .....kezd a cipôm tele lenni az öreggel; Tudom arra vàr, hogy elfogyjon a türelmünk és "hibàzzunk" egy fenyegetéssel vagy egy agresszivabb felléppéssel, ezért arra ösztönzöm férjemet, hogy egyszerûen ne hallgassa meg !
Állítólag Ô kapott egy jovàhagyó levelet az igazgatótól és mi innen menni fogunk, de mi egyenlôre semmi hivatalos àllàsfoglalàst nemolvastunk, az  infoink ennek ellenkezôjét sugalljàk .
Kezd izgalmas lenni :)

1 megjegyzés: