2015. június 2., kedd

nehéz kezdés

Végre június ! Màr nagyon vàrtam, de nehezen indul .
Részben a viharos idôjàràs miatt  ,részben meg a sok kihivàsszerû tôrténések miatt.

Amint pàr bejegyzéssel ezelôtt irtam, a Mercink szervizben volt, mert amikor Pàrizsban jàrtunk észrevettûk ,hogy az akkumulàtor nem tôltôdik vissza , nem veszi fel a tôltést, csak viszi.
Laci akkor màr gondolta, hogy a generàtor  lesz az és hazafelé kikisérletezte, ha 140 km/h val haladunk az autópàlyàn, akkor valamit képes felvenni.
Hàt igen, csak 2 trafipax is igy gondolta , plusz a generàtor javittatàsa, nem örültünk neki . A kollektív gyereknapozàs is elmaradt,majd aprànként mindenki kap valami aprósàgot, hamàr nàlunk gyerekeskednek ! :)

Sajnos Oszinak ma reggel volt egy nagyrohama, ami nem tartott nagyon sokàig, de volt . :(
Aranyos volt ,mert làtszott rajta,hogy kicsit megijedt , felkaptam és leraktam az àgyra, amig a kézremegés és az enyhe testremegés tart, nehogy megüsse magàt. Ez a rész kb 1 perc volt, de utàna nem birt magàval, mozognia kellett, màszkàlt, pakolt, rendezkedett, màszott ,mint a mérgezett egér. Ez is tipusos, ki kell vezetnie az energiàt;
Az egész kb 5-6 percig tart mindennel együtt, utàna rendezôdik. Viszont cserébe a délutàni alvàs utàn nem volt fejbillenôs rohama.
Lehet, hogy most emelkedett meg annyira a felemelt gyógyszeradag, hogy az ezt bontó enzimek beindultak a bontàsba, túlsàgosan is.
Csütörtökön kell mennünk amúgy is a gyerekneurológushoz , EEG, konzultàció, véreredmény.
Talàn majd akkor többet tudunk .



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése