2013. július 15., hétfő

julius kôzepe

Màr julius kôzepét irunk , szoval nagyon telik az idô !
Igen, tudom , nekem is eszembe jutott, hogy mostanàban volt 4 éve annak, hogy az élet balgiumban elkezdôdôtt.
De nehéz volt, Te jo ég ! Nagyon sok minden tôrtént azota, sokat tapasztaltuk, sokat formàlodtunk.Most is csak azt tudom mondani, hogy Isten utjai kifûrkészhetetlenek és amugy meg minden a javukra van azoknak, akik az Istent szeretik ! Ez nem csak kôzhely, ez igazsàg is !

Jo itthon lenni, bàr bevallom, nem nagyon talàltam eleinte a helyemet, minden bizonytalan volt, mikor, hol és hogyan leszûnk...az intéznivalok, a teendôk, stb.... de lassan ezek is kitisztulnak!
Oszkàr pedig szép, csendesen vàr !
 Most tôltjuk a 38. hetet, szoval szépen, lustin kivàrja az idejét, ami persze nem baj, sôt inkàbb megnyugtato! Laci mindenképpen jelezni fog ,ha megérkezik a legkisebb fôldlako !

Netûnk ma lett igazàbol, eddig csak hébehoba sikerûlt feljutni, de sajnos a laptop elég beteg, remélem azert kihuzza a nyàr végégig !!!!

Jelentem a lakokocsi is bekerûlt a végleges helyére, azaz a kert hàtso részébe. àtjutott minden akadàlyon, bàr ez nem ment simàn, néhàny ôreg tereptàrgyat, fàt ki kellett iktatni és komoly terepet kellett épiteni, meg csigàt és kôtelet szerezni, hogy aztàn a répàs mese mintàjàra àtjuttassàk a kert legszûkebb részén, de sikerûlt  és a gyerekek nagyon élvezik az uj birodalmat ! :)


1 megjegyzés:

  1. Ez a lakókocsi-beemelési/bevontatási téma képileg is érdekelt volna. :-) Biztos nem volt egyszerű. Ezek szerint nem járt arra 6tengelyes Kato-Berger daru, a Legényanyából pedig nem tudtak eljönni a szereplők, hogy arrébb tolják a házat! László, tűkön ülve várjuk a jelentésed, határon innen s túl!

    VálaszTörlés