2018. február 7., szerda

valami bûzlik Belgiumban

Valami nagy gàz van az àllamaparàtusban, bàr ezt eddig is tudtuk, de most màr szàmszerûen is kibukott.
Tôrtént ugyanis, hogy minden évben az adóbevallàs idején megmondjàk, hogy milyen összeget fogunk visszakapni az elôzo évi adóbefizetésekbôl.
Ezt az összeget december   31ig kell(ene) és szoktàk visszaküldeni, mint ahogy a befizteni köteles polgàroknak is addig kell befizetni.
Na màr most a megàllapitott összeg nem érkezett meg a szàmlànkra dec.31 ig, sem januàr 31 ig, sem februàr elsô napjaiban sem.
Laci ezért bement a hivatalba ,hogy érdeklôdjön mi a helyezet, hàtha esetleg rossz szàmlaszàmra ment el a pénz... de màr a portàs feltartóztatta , hogy mit is szeretne megtudakolni.
Laci elmondta, hogy mi lenne a kérdése a hivatalnokhoz , és a felkészitett portàs felvilàgositotta, hogy ne aggódjon , a kifizetéseket kitoltàk június 31ig ..........
Csak ugy, se szó, se beszéd....biztos  nagyon szabàlyosan
Egyszóval nincs pénz a kasszàban  !
Màr egyre több ujsàgcikk is elkezdte pedzegetni,hogy elegük van a migrànsokból, mert belàthatatlanul sokba kerülnek és még csak megsaccolni sem tudjàk,hogy ezek a kôltségek mennyire fognak még emelkedni. A biztonsàgról még nem nagyon mernek nyilvànosan nyilatkozni, de a köznyelv màr napi szinten méltatja.......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése