2013. május 10., péntek

hello kisautó

Ez a màjus egy kicsit mozgalmas, persze ezt nem bànom, ettôl érdekes is .:)
Tegnap elmentûnk egy màsik kisautót megnézni, amirôl úgy gondoltuk,hogy talàn jó lenne nekûnk. Ez egy Mazda 121 es volt, de a hirdetô kissé "érdekesén" àllt a bizniszhez, el sem jôtt a megbeszélt randira, a telefonjàt is csak màsfél óràval a megbeszélt talàlkozó utàn vette fel.
Az autót meg tudtuk nézni, de az adàsvételhez szûkséges vizsgàval még nem rendelekzett, ahhoz pedig telefonon elôleget akart kérni.
Laci még tàrgyalt is volna vele, mert nem talàlta rossznak a jàrgànyt, de mivel az àtvizsgàlàsa sem tôrtént meg és a pasi is olyan" nyockerszerû"  linkséggel volt ellàtva, ezért erôsen tiltakoztam az ûzletkôtés ellen.
Autó van ezer ......

Ma reggel  megint talàltunk egy jónak igérkezô hirdetést, ami nem is volt annyira messze, mint a tegnapi és a hírdetô is kommunikativabb volt. A hirdetés szerint a papirok is rendben voltak, a képek is elég bizalomgerjesztônek tûntek.
Ez egy ezûst színû  Opel Corsa ; a koràhoz képest megfelelô àllapotban, 1 l-es motorral, ami a fogyasztàs és az adó miatt kedvezô.
Aminek kûlôn ôrûlôk, hogy nem elektromos, hanem tekerôs az ablaka, azaz nem eshet meg, hogy  40 fokban bedôglik az elektronika.Ami a csajoknak tetszik ( Glória és Dia ôrômére ), hogy napfénytetôs . :)
Egyikônk sem kifejezetten Opel fun club rajongó, de a Corsa elég jól sikerûlt konstrukció volt.
Remélem  nàlunk is jó szolgàlatot tesz !






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése