2013. május 31., péntek

màjus búcsúztató

Nagyon szeretem a màjust, ez a hónap olyan reményteli , még a nyàr elôtti tervezgetés kellemes nyûzgése jellemzi !
Gyorsan elszàllt az idô, ez a hónap is elillant, bàr igaz, sok minden tôrtént.
Néhàny info, ami kimaradt az eddigi beszàmolókból:

A héten sajnos befejezôdnek az edzések . Ma van az utolsó hivatalos judoedzés, aztàn még vasàrnap lesz egy zàróverseny, ahova nagyon készûlnek a fiúk !A vizilabdànak is vége és az uszoda is bezàr 3 hétre, a szokàsos évi karbantartàsra. Ez nem annyira jo ,mert a fiúk energiàjàt nehéz lesz lekôtni a maradék pàr hétben, bàr az iskolai szezonból van még 4 hét és az évvégi nagyfelmérôk , vizsgàk is hàtravannak.
Glória tàncórài is "szabadsàgon vannak " a taekwondo is a végét jàrja !
Még mindenki egy szinttel feljebb lépett , Artúr a narancs és a zôld ôv kôzôtt vizsgàzott csikra, ez itt a gyerekeknél igy mûkôdik, majd ôsszel indulhat a zôld ôvre !
Zalàn citrom ôve is sikerûlt, Gloria pedig csikra vizsgàzott, neki a kék a kôvetkezô . :)
Lacival nagyon meg van elégedve a nagymester, a legjobbakkal szokta ôsszerakni,mert tudja, hogy sokkal tôbbet tud a tôbbiekhez képest !
Szóval a csalàd sportélete, igazoltan rendben van !
A mai nappal sajnos a zumbaóràknak is vége lett, a vizitorna holnap fejezôdik be az uszoda bezàràsa miatt, igy nekem marad a futàs és az esti stepaerobik, ha el tudok menni, no meg a bringa .

Guszti a hétvégén megint dolgozni fog, úgy tûnik jól bevàltak egymàsnak, bàr a sorozatos hibàs elszàmolàs miatt a héten csak be kellett mennem vele a kôzvetíôhôz, akik nem igazàn voltak zavarba attól hogy egyszer sem sikerûlt korrekt oraszàmot elszàmolniuk. Persze ha az ez forditva tôrtént volna,akkor jó belga képmutatàssal osztanàk az észt......, mint mindenben, pedig kevés dologhoz értenek igazàn !
Guszti azt mondja, hogy a Sea Life Center làtogatói kôzûl a belgàk a legproblémàsabbak, a franciàk és arabok màr kôzvetlenebbek és kedvesebbek is és a németek a legkulturàltabbak .
ez persze csak az Ô benyomàsa a hot-dogért, ûditôért, kàvéért sorbanàlló vendégekrôl :)

Kôzben ,hogy végre megint nem esik az esô, teljes gôzzel mosom, vasalom, csomagolom a babruhàkat, hogy mihamarabb elkészûljek  az utolsó simitàsokkal is .
A mult héten gondoltam, hogy lefényképezem az egy hét alatt felgyûlt vasalnivalót, de nincs panoràmaobjektivûnk ! :)
De sebaj, 2 nap alatt elbàntam azzal is, de mi lesz ha nem lesz megint idôm az ilyen tevékenységekre ???

ja és mégegy ....remekûl beindult az itthoni "turógyàrtàs" a tehenészetbôl hordott tejekbôl . Bàr a gyerekek szerint tehén ize van :)))) Huba viszont kétpofàra tômte magàba tegnap is a szalonnàs túróscsuszàt ! :)


Na és akkor itt egy csoportkép a 2012-2013 as évad zumbacsoportjàról .
Kôzépen lent, a Down koros kislàny mellett Ania , a baszk oktató , akivel nagyon egyhúron pendûlûnk ! :)





4 megjegyzés: