2009. augusztus 19., szerda

elmentek :(

Ma délelött letelt Sógoromék nyaralása és 2 hét után hazaindultak !
Nagyon szomorú vagyok,mert igazán jó volt ez a 2 hét együtt. Viszont készült egy csomó kép ezekről a napokról, amit Ti még nem láttok :) és ez azért egy kicsit pótolni fogja majd a hiányukat, remélem !
Vasárnap még átvillamosoztunk Ooestendebe, ahol egy rövid városnézés után bevetettük magunkat a helyi erdős , tavas, játszóteres ligetbe .A gyerekek letámadták az indás mászókabázist még mi az árnyas padokról néztük őket, mígnem felefedeztük a helyi trollt. :)
Róla is készültek ám képek, titkosan ! Hát régen idétlenkedtünk ennyit, az biztos. Létrehoztuk a "Keselyű Team"et,mert aki az utunkba akadt, azon biztos, hogy találtunk vmi röhögni valót !
De ha ezt a trollt láttátok volna.......!Érthetetlen volt az ott lététnek az oka. nagyon vicces volt !

Hazafelejövet a villamoson kiesett a Zalán egyik tejfoga, Dominika segédletével (unokatesó ),ami egy pillanatnyi megrökönyödés után ,nagy örömöt okozott a villamaoson,mert a fog kiesése a mai gyerekekél azt jelenti, hogy akkor éjszaka hívatlanul is jön az angolszász kreálmány, a Fogtündér.
Hiába mondtuk, hogy válság van és a Fogtündért is menesztették,azért biztos ami biztos Zalán megmondta, hogy nem a párnája alá, hanem az asztalára teszi ki a fogát, nehogy ne találjuk meg ! :)

Hétfőn tettünk még egy sétát Bruggeban,most is gyönyörű volt és "véletlenül" betévedtünk a helyi C and A (nem találom a billentyűn a megfelelő jelet :) ) üzeletbe, ahol leértéssel csalogattak minket :) Sikerrel!
Andi vett egy nyári és egy őszi kalapot , én meg egy szimpatikus szoknyát és újítottunk egy kicsit a fehérnemű kollekciónkon is.
Este egy gyertyafényes, pillecukoros, beszélgetős vacsorával zártuk a nyaralást és nagyon rossz érzés volt belegondolni, hogy most megint egy jódarabig nem látjuk egymást !

Amíg éppen a bejegyzésemet irogattam, azidő alatt kaptam meg az smst, hogy szerencsésen hazaérkeztek! :)

3 megjegyzés:

  1. Ne csüggedj Kicsi! Ma indulnak Bogiék, oszt Te jössz haza egy kellemes foghúzásra. (itthon csak kellemesebb lesz).
    :)

    VálaszTörlés
  2. Kösz Tesóm, tudom örülök is! A fogamat nem adom !:)Mert ismerem a Talio elvet ! :)

    VálaszTörlés