2009. augusztus 20., csütörtök

Pista bácsi, azaz GPS ungarische módra

Ma délelött , éppen csak előtte pár perccel, megérkeztek Bogiék.
11 körülre vártuk őket a telefonos bejelentekzésük alapján, de egy kicsit elkavartak, ugyanis Pista bácsi mondta nekik az útvonalat és Ő nem ismerte Zeebruggeban a Kustlaan 258 -at, így aztán enyhén elvitte őket várostnézni. Pista bácsi a gps magyar hangja természetesen. :)
Aztán Bogi rámcsörgött, hogy szerinte valami nem kerek és az utolsó 1 km- hez már telefonos segítséget kértek. De végre megérkeztek !
Szerencséjük volt, mert Marci és Matyi végigaludták az út nagy részét, mivel éjszaka jöttek.
De. még kifejezetten nagyon meleg volt, de mire az első nagy élménybeszámolón átestünk és nekiindultunk a strandolásnak addigra már gyanús fellegek rohantak a 60 km/ h - s széllel felénk. A szomszédunk is aggódva figyelmeztetett, hogy ne naygon menjünk ki a partra, mert vihar közeleg. Tanácsát megfogadtuk, de azért egy rövid kiruccanást azért mégis megejtettünk, hát napozni már persze nem lehetett. :(
A du. nagy részében a szálláselfoglalás, főzés volt a program ,amit este egy tengerparti körséta zárt.
Jó éjszakát kedves Fűri család , Isten hozott Titeket !
Tudod Bogi most eszembe jutott az a Máté Péter szám, amire pont a Ti esküvőtökön "őrjöngtünk" (Azért vannak a jóbarátok....) és az indulásunk elötti éjszaka,amit akkor mondtál nekem ! :) Köszönöm mindenesetre !!!

1 megjegyzés: