2009. október 21., szerda

egy hét Tesómmal

Ma egy hete, hogy Tesóm megérkezett hozzánk egy kis pihenésre.
Ő még azelőtt sosem járt erre, elárulom még a Balti-tengert sem látta ( :) ), szóval jött, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nem egy kerülettel arrébbról szerkesztem a bejegyzéseimet ! :)
Nagyon kellemesen telt a hetünk, a környéket bejártuk és az időjárás is viszonylag kegyes volt hozzánk,mert egy -két futó esőt leszámítva kellemes, tavaszias volt a temperatúra.
Na most jelentkezik az óceáni éghajlat előnye, nincs túl nagy hőingadozás , nagy hideg sincs.
A gyerekek is örültek a vicces rokon látogatásának, Guszti különösen értékeli Peti számteches, mobilos újításait,amivel napokig elfoglalja magát.
Én is rácsodálkoztam, hogy az új telefonja okosabb és gyorsabb,mint a mi számítógépünk , de hát ha valaki szereti a szoftverfejlesztést....
Szóval volt blankenbergi séta, oostendei gyors látogatás, bruggei városnézés, na és persze átmentünk Knokken keresztül Hollandiába is egy kis shoppingolásra.
Naponta kétszer jártunk a Delhaizebe, na jó, ez kicsit túlzás, de a főzéshez együtt szereztük be az alapanyagokat és ilyenkor mindig fel kellett mérni a belga sörök sorát is ! :)
Elmentünk Lissewegebe is és rákészültünk, hogy felmászunk a leégett templomtorony tetejére,ahonnan szép a panoráma, de oktöbet lévén, már csak előzetes bejelentkezés után nyitották volna ki a torony kapuját, így egy felfedező körséta után meglátogattuk a közeli B-Parkot.

De szerintem a legjobban az 5 gyerek folyamatos tempója volt a legmeghatározóbb és éppen ezért nem is unatkoztunk egy kicsit sem.
Dia közben kigyógyult a bárányhimlőből és egész szépen regenerálódott a bőre, de ami nagyon vicces, hogy pár nap alatt nagyon klasszul felfejlesztette a járástechnikáját , ezért egyre biztosabban jut el egyik pontból a másikba és ennek a ténynek közösen örülünk.

Sajnos gyorsan eltelt ez az egy hét, persze ilyenkor mindig rohan az idő , délután még kikísértem Petit a reptérre menő vonathoz, este meg már otthonról beszéltünk skypeon....
hát igen , ez a technika....

1 megjegyzés: