2010. július 14., szerda

Itthon /2.

A keresztelői képek még váratnak magukra,de azért egyet talán sikerül idevarázsolni.

Szóval keveset jutok mostanság gépközelbe,de egy gyors összefoglalót azért írok.
Július 6 án levonultunk Széplakra a családi "rezidenciába",ahol minden gyerek nagy örömködéssel fogadta a magyar tengert.
A dolog szépsége, hogy épp aznap volt a 14. házassági évfordulónk, amit annak idején a siófoki református templomban szentesítettünk ! :)

Sógoromék is velünk nyaraltak pár napot, Tesóm is és Papa is lent voltak, így aztán megvolt az igazi olasz fíling, gondolhatjátok...:)

Sikerült végre meglátogatnunk Ács Zolit is Veszprémben ,akivel kb 1 évben egyszer tudunk összefutni,de örülök, hogy ez idén sem maradt ki.

Pénteken gondoltunk egyet Lacival reggel bringára pattantunk és egy jó fél nap alatt,azaz 13 és fél óra alatt megkerültük a Balatont.
Nagy élmény volt ! Gyönyörű ez a vidék, nem lehet ezt vitatni,nem véletlenül a szívem csücske ez a tó.
Hihetetlenül változatos ez a vidék,Ha az ember végig gondolja, hogy a déli part strandjaitól a gyönyörű badacsonyi szőlők, a dimbes-dombos ,nem kevés helyen pedig hegyes partszakaszok...
Aki teheti ,nézze végig!!!!!

Sajnos Laci szabadsága már letelt,Ő a születésnapján visszarepült balaga földre, ahol most épp rekord melegeket mérnek.

Most az autó vizsgáztatása a legfrissebb probléma ,de amint tudok, rohanok vissza a gyerekekhez és folytatom a lábam lógatását....

4 megjegyzés:

  1. Na, ja, úgy könnyű körbebringázni a Balatont ha itt a belga földön megalapoztad már mindenféle időjárási körülmények között!!
    Kihasználtuk a Lacival, hogy nem vagy, közösen elmentünk bevásárolni és természetesen tengeri herkentyűt vettünk, rákot, megsütöttük. Én előző nap csináltam olyan "mindetbele" levest és megosztoztunk rajta. A hazai ízek (pogi) nagyon illett hozzá. Emberednek jutott belőle még mára is, nem fog éhen halni.
    Gondolom a férjedet eléggé ismered már ahhoz, hogy tegnap délelőtt megjelent az ablakom előtt, mint "Romeo" és felcsörgetett, hogy a lakás pótkulcsát adjam oda neki, mert kizárta magát kutyástul, igazi művészlélek, de ezt nem kell neked mondanom.
    A hamaros viszontlátásig pusza mindenkinek és hozd Mákucit is nekem majd segít neked terelgetni a gyerköcöket.

    VálaszTörlés
  2. :)))))
    Hát Sylvi, nem is tudom, mit is mondjak..:)
    Köszi az istápolást, nehezebb dolgod van, mnt Renaultval !!!
    Adj Neki egy madzagot,amire felfűzi a kulcsot !
    Most egyetek ilyen szörnyeket és mondd meg Neki, hogy kétszer mososgassa el az edényt ! :)
    Puszi Sylvi, Mákucit összegyűjtöm,oszt majd megyünk !
    :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Sikerült levizsgáztatni a kocsit? A Lacit ha gondolod visszaküldöm, mert amióta idejött elromlott az idő, na jó nem annyira, most elviselhető! Ma pihenő napom volt, ma kagylót ettünk, úgy hogy tényleg kihasználjuk az alkalmat. Délelőtt csavarogtam a városba, pihenő napom volt.
    Ifjúságot üdvözlöm!
    Zsúval beszéltem, jól van, minden rendben van vele.
    Pusza

    VálaszTörlés
  4. Tour de Balaton, avagy túr a Balaton...
    Pocsolyamalac... :)
    (pelso után szabadon)

    VálaszTörlés