2010. július 17., szombat

kerti party

Tegnap este újra megvolt a szokásos évi kerti mulatság!
Voltunk 22-en, komoly volt! :)
Isti egész este sütögetett, a gyerekek nagyon élvezték a laza felügyeletet, Dia nagyon elemében volt,felcsapott hivatásos nudistának, nem hajlandó ruhát húzni, ha valahogy nagy nehezen feladom rá,ami kb felér egy szabad fogásos birkózással, akkor tuti, hogy bebújik a bokorba és egy perc múlva már meztelenül rohangászik. Glória az összes vendégkislányt felöltöztette báli ruhába, úgyhogy ma nagymosás lesz . :) A fiúk persze szívesen kergették a lányokat a kertben,azzal biztatva Őket, hogy Ők kannibálok....
Nagyon jók ezek az összeüléses , beszélgetős nyáresték ! Biztos, hogy később is ezekre a pillanatokra gondol vissza az ember legszívesebben !
A szúnyoginvázió viszont nagyon durva és hát a meleg...bár elvileg holnap már mi is kapunk a belga lehűlésből, szóval Sylvi, ha visszaküldöd Lacit, akkor áthozza magával a frissülést! :)
Timi átcuccolt hozzánk, mert hétfőn visszajön Grétivel, hát nem mondom, annyi csomagot rakott le nálunk, mint amivel mi érkeztünk egy hónapra ! :) De így legalább látom, minden rendben van, semmi nem változott !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése