2016. március 3., csütörtök

magas a fordulatszàm

Az elmúlt idôszakban a rutin mellett azzal töltöttük az idônket, hogy nézegettük a lehetôségeket és a kínàlatot, hogy vajon tudunk e és ha igen, milyen ingatlant tudunk vàsàrolni annak érdekében, hogy legalàbb technikailag elôkészitsûk a majdani hazaköltözés lehetôségét.

Nem egyszerû, hiszen az anyagi lehetôségink erôsen korlàtozottak, a szükségeink adottak, nem vàsàsrolhatunk bàrmit, bàrhol, hiszen arra is gondolni kell, hogy az iskola, óvoda , orvos, vàros, viszonylag könnyen elérhetô  legyen, stb...

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy napról napra vàltozik minden, a szempontok is , a kinàlat is, egyik pillanatban úgy tûnik, hogy ez vagy az mûkôdôképes, aztàn kiderül, hogy mégsem és forditva is igaz.

A gyerekek is figyelgetik a hàttérben, hogy tudni e , hogy mit hoz a jövô ???

Még nem tudom, csak a bizonytalansàg a biztos meg az , hogy nem vàrunk a sült galambra, bàr néha egyszerûbb lenne .
Most is van kilàtàsban lévô ügylet, meg a kétely ,hogy jó lesz e vagy sem, kapkodunk e vagy sem , eléggé kôrültekintôek vagyunk e vagy sem , stb.....

Sokszor eszembe jut Istvàn bàcsi mondata , hogy  "làtta màr a Zechmeiszteréket olyan medencébe ugrani, amiben nem is volt víz és mégis kiúsztak belôle "   . :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése