2018. november 1., csütörtök

vàltozàsok elôtt

Tényleg nem akarok senkit sem sokkolni, mi nem vagyunk megijedve, csak tudjuk,hogy vàltozàsok elôtt àllunk,azért is,mert Laciék brigàdjànak vége ....Decembertöl megszûnik a hétvégés mûszak, nincs elég megrendelés.
Visszaveszik ôket az eredeti , régi beosztàsukba, csak hàt az màr sokkal kedvezôtelenebb minden téren.
Leginkàbb abban, hogy Laci 3 mûszakjàt az én 2 mûszakommal és a gyerekek logisztikàjàval, felügyeletével  nem lehet összeegyeztetni.
Én sem szeretném feladni a munkàs életem, minden nyûgével együtt , szeretek menni, emberek között lenni, dolgozni.

Mi az A terv ?

Laci térdei igen érdekes àllapotban vannak, , mondjuk úgy maguktól kijàrnak a helyükbôl. Nincsenek szalagjai és porclevàlàsa is van, màr nyàron meg akartàk mûteni....
Hàt most kért idôpontot a specialistàhoz, aztàn kiderül,hogy tud e ,akar e januàrban barkàcsolni az uram làbàn . :)
Ez 6 hónap betegàllomànyt, mondjuk valóban betegàllomànyt jelent, mert se sport, se mozgàs ,csak amit a gyogytornàsz megenged , se vezetés .....
Ha A terv nem mûködik, ( a térdei akkor is bàrmikor végleg kifordulhatnak, ez tovàbbra is ott lebeg )  akkor be kell mennie a vezetôséghez, hogy akàrmire való tekintettel ,keressenek neki egy kétmûszakos poziciot.
Ha ez mûködik , akkor nekem is be kell mennem a fönökséghez és egyeztetnem kell,hogy sajnos  nem vagyok màr ennyire flexibilis, mûszakvàltôs, fontos ,hogy egymàshoz képest ellentétes múszakba kerüljünk Lacival , hogy a gyerekekkel mindig legyen vki délutàn és reggel,amikor suliba mennek.

Pàr hét múlva , errôl is többet tudunk....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése