2019. november 30., szombat

legszivesebben ..........

Fel vagyok dúlva ..... és azért , mert szocializàlt vagyok. Ha nem lennék az, màr levezethettem volna a feszültségemet .

A következô történt :
Artúr egy "katolikus" iskolàba jàr az utolsó utàni évre, vagyis a legfelsôbb évre,amit itt ki lehet jàrni.
Mindegy is, csak azt akarom ezzel jelezni, hogy màr fél làbbal kint van a suliból.

Adott a hittan tanàrjuk és a tàrsadalmi ismereteket okitó màsik balga, akik amugy vàllaltan baloldaliak . Jó, oké , tudomàssul vesszük , bàr mondjuk arról dunsztom sincs, hogyan lehet katolikusként baloldalinak lenni vagy miért szabad errôl az iskolàban heti szinten szint vallaniuk, biztos semmi érzékenyitési szàndék sincs bennük, hogy esetleg a jövô szavazóit befolyàsoljàk......

Kitalàlta ez a két szuper okos tanérô, hogy elviszik a végzôs osztàlyt Gentbe és majd jól megszeliditik a muszlim kulturàt a diàkok szàmàra,  ezért el kell menniük a török  negyedbe majd az egyik kijelölt mecsetet együtt meglàtogatjàk.
Na màr most az én gyerekemnek ezt nem toljàk le olyan könnyen a torkàn, jelezte is egyböl , hogy ö szerinte ez nem túl jó ötlet , de mivel kioktattàk, hogy ez kötelezô és meg ne probàljon beteg lenni, Artúr keresve a kompromisszumot azt mondta, hogy ö elmegy velük ,persze, csak a mecsetbe nem fog bemenni, neki ott semmi keresni valója nincs.
Ki is tört a parasztlàzadàs, fôleg , mivel màs belga születésû gyerek is tiltakozni kezdett az erôszakos megszelidités ellen .
Bizonyos szankciokat kilàtàsba is  helyeztek a "pedagógusok", de Artur kötötte magàt az elveihez, hajthatatlan maradt, a belga sràcot bedaràlta a demokràcia.
El is jött a  nap, amikor is elmentek az osztàllyal  és kb 10 óra körül jelentkezett Artúr a mecset elôl , hogy ô bizony kint maradt.
De az egyik tanàr közölte vele, hogy ezzel most a bajt kereste magànak, a màsik odament hozzà és elegànsan annyit mondott neki , hogy " Te , barom ! " ..................


Nem sok hozzàfüzni valóm van a történtekhez,a kisértés nagyon nagy , mert ez a tag itt lakik tölünk pàr szàz méterre  !



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése