2009. augusztus 24., hétfő

kalandos vasárnap


Vasárnap délelött 10 óra elött 10 perccel telefonált Laci főnöke, hogy ráér e ,mert kb 20 perc múlva bent kellene lennie Bruggeba és egy póruljárt (lábtörött ffii) házaspárt a saját autójukkal együtt haza kéne fuvarozni Londonba ! De sietnie kell,mert du. 4 -kor indul vissza a gépe,ami elhozza Brüsszelig.
Hát nekem nagyon tetszett a feladat, az Ő arcán is átszaladt egy félmosoly, aztán ugrott és belevágott ebbe a kis kalandba.
Közben azt is tudni kell, hogy Glóriát S.Andi reggel elvitte magukkal De Panneba egy villamostúrával egybekötött vidámparkozásra.
Ez a villamos a Panni,mert hogy De Panneig megy, ami az utolsó belga város Franciaország határán.
Mi pedig kihasználva a nagyon jó időt és Fűri házaspár utolsó szabadnapját, lementünk a tengerpartra, ahol a dagály miatt folyamatos költözködésben voltunk. :)
Eszembejutott a 24 óra c. sorozat,mert párhuzamosan egymástól függetlenül máshol, tök mást csináltunk.(persze ez sokszor van így az mberrel, de z esetben nagyon élesen lehetett érezni a tér - és időrelatív kapcsolatát ),
Míg Laci a jobbkormányos autóval Angliába kacsázott, addig Glória a belga "eurodisneyben "az épp aktuális szuperhősnővel vizivonatozott, közben mi itt a zeebruggei strandon ámultunk, hogy milyen elemi erők hatnak a tengerre és ami nyugodtnak indult napfürdőzésünkre !
Persze ettől még mindannyiunknak nagyon jók sikerült a napja és az a vicces, hogy egymástól függetlenül Laci is Glória is kb ugyanakkor értek haza úgy, hogy közben Bogiék már a hazaútra készítették fel az autót és magukat is !

1 megjegyzés:

  1. ez a londoni sztori már akkor is marhára tetszett, amikor mesélted. én minden nap megcsinálnám. egy-kétszer beülnék baloldalra vezetni, aztán röhögve váltanék. :)

    VálaszTörlés