2009. augusztus 16., vasárnap

Polle Polle

Ezen a hétvégén valami 3 napos fesztivál zajlik itt Zeebruggeben, a tengerpart egy nagy részét átalakították ultrafunkcionális szórakoztatóközponttá.
Kaja, pia, zene-bona, dizsi,buli és amit még akartok.
Ciki, de nem tudom, mit takar ez a Polle Polle elnevezés, de holnap utánanézek és mivel holnap lesz a záróbuli, szerintem meg is látogatjuk.
Holnap délelött bolhapiac lesz, gyerekeim nagy lelkesen készülődnek, hogy adjanak -vegyenek ismét . :)
Múltkor is sikerült beszereznünk egy nagyon csinos, morgós, harapós krokodilfejet, ami azóta is Zalán asztalán díszeleg és arra vár, ogy jól megijesztgesse vele a vendég ygerekeket.
Ma megtartottuk a közös szülinapozást,ami kellemesen sikeredett, Sütő andi sütötte a tortákat ( hát ki más ?? )tiramisu és csokitorta volt, jó nagyok , még holnapra is maradt.
Délután azért egy kicsit a tengerparti élet örömeit is élveztük, kitelepültünk egy röpke strandolásra ,amit mostmár Dia is nagyon élvez, mert mindig van vmi látnivaló.
A sirályokat különösen kedveli, akik annyira szemtelenek, hogy a kekszet akár a szatyorból kis kiveszik, így nagyon könnyű volt odacslogatni őket,aminek a kicsik roppantúl örültek.
Erről jut eszembe, hogy tegnap befejeződött az Integraal nyári iskola ,amit egy antwerpeni állatkerti kirándulással és egy esti palacsintapartyval zártak le a gyerekek.
Szerintem ez egy nagyszerűen szervezett , nagyon szuper kurzus volt, a gyerekek nagyon szerettek odajárni, nem volt baj a koránkelés sem,egyszerűen annyira érződött, hogy azok a nővérek és tanítók, önkéntesek szívből igyekeznek a gyerekek beilleszkedését zökkenőmentessé tenni!
Na errőlmég később és részletesen is beszámolok,most mennem kell,mert a blogórám mutatójával ellentétben most hajnali 1 óra körül járunk.
Tudja vki, hogy azórát hol tudom pontosítani ?

4 megjegyzés:

  1. Mivel ámerikái a sze(a)rver, így valószínű, hogy "Nyújork"-i a zóna! Egyébként engem is érdekelne! Balázs bááácsííííííííí!

    VálaszTörlés
  2. Megtaláltam az idő beállítást. Bejegyzés szerkesztése (ezen belül szerkesztés), vagy amikor írod, van olyan lehetőség hogy előnézet és ott a szerkesztés. Na lehet állítani az időt!

    :)

    VálaszTörlés
  3. Tesód vagy én segítettem végül? :)))

    VálaszTörlés
  4. Hát persze, hogy Te kedves Balázs bácsi ! :)

    VálaszTörlés