2009. augusztus 25., kedd

közeleg az iskola

Hát mióta Bogiék is hazamentek próbálom magam fejben utolérni ! (Bogi Te biztos érted mire gondolok , sőt még jónéhányan;) )
Nagyon örültem a látogatóknak és mivel túl, személyes dolgokat nem szoktam ide kiírni,mert ez a hely talán nem arra való, azért el kell mondanom, hogy baromi szerencsés vagyok, mert egy csomó jó rokonom, barátom, ismerősöm van, akiknek a figyelme, törődése, hívása,írása,megjegyzése ,üzenete sokkal többet nyújt most nekem,mint bármi más. Ez egy olyan biztonság,amit tényleg akkor lehet megérteni, amikor az ember kiszakad egy "burokból" és mégis érzi, hogy ennek ellenére továbbra sincs egyedül!
Úgyhogy ezúton is köszönöm a LÁTOGATÁST, hívást, írást, üzengetést, kérdezgetést, túrórudi és hajfesték küldözgetést ! :)

Hát a következő projekt az iskola lesz.
A gyerekeket beirattuk Blankenbergebe egy kis , családias iskolába, óvodába, ahol nagyon barátságosan és segítőkészen fogadtak. Megnyugtattak, hogy minden rendben lesz, megvan a módszerük, hogy a gyerekeket hogyan fogják segíteni a nyelvtanulásban. Úgy döntöttünk, hogy mindegyikük abban az évfolyamban kezd, amit most otthon befejezett.Így a tananyagra nem kell akkora figyelmet fordítani, főleg, hogy a flamand oktatás EZEN A SZINTEN messze elmarad a mi , otthoni követelményeinktől , így remélhetőleg tényleg a nyelvtanulásra tudnak majd koncentrálni.
Mi is elmentünk a munkaügyi központba, hogy szeretnénk nyelvet tanulni, ahol a hölgy nagyon kedves és segítőkész volt, holnap délelöttre várnak vissza, hogy megbeszéljük a részleteket. Intenzíven fogjuk tanulni a hollandot. lehet extraintenzíven is, de Dia miatt azt hiszem azt nem merem bevállalni,mert az nagyon sok időt igényelne, amit valljuk meg,nem biztos, hogy hosszútávon tudok magamnak biztosítani. De azért természetesen meghallgatom a javaslatukat.
Azt hiszem szept. 21-én kezdődik majd a tanfolyam,amitegyébként már nagyon várok, mert úgy érzem, hogy az agykapacitásom messze nincs kihasználva és ez nálam nem túl jó állapot.
;)
De addig még kihasználjuk a vakáció utolsó napjait, úgyhogy elő a bringát.....:)

3 megjegyzés:

  1. Mi? Agykapacitás? Ne viccelődjünk! Ha-ha!
    Na csak viccoltam!
    :)

    VálaszTörlés
  2. Na látod,erről beszélek, mostanában lehet , hogy én is csak ilyen szintű vicceket tudok elsütni. ;

    VálaszTörlés
  3. még nagyon nem tartok a végén... :ooo

    VálaszTörlés