2009. augusztus 23., vasárnap

Lissewege


Szombaton Bogiék beszereztek a szállodából 3 biciklit és közösen nekivágtuk egy kis bringatúrának,ami a Poldersen át vezetett Lissewegebe, az egy közeli kis "falu", hasonló Tahitótfaluhoz egy kicsit, ahol éppen vmi fesztivál és idióta kiállítás is volt, de maga a falucska nagyon szép !
Van egy nagy Notre Dame szerű temploma, aminek egyszer leégett a tornya és ezt a templomot "úgy hagyták ".Tehát nem építették újra a tetejét, viszont fel lehet rá menni, 50 m magasba csigalépcsőn a harangszinten keresztül.
Persze,hogy felmentünk az összes gyerekkel!
Aztán amikor felértünk jöttem rá, hogy rendkívül szorongok,mivel agyerekek kihajolgattak,stb én ezt nem bírom,úgyhogy a "tetőterasz közepére " kekszosztást hírdettünk,amit Misi rögzített is a fotóaparátján,ennek lenyomatait felteszem a picsasra ismét ! :)
Igyekeztem aztán gyorsan talajközelébe terelni a csapatot,de mivel lefelé is a harangtermen keresztül vezetett az út,természetesen épp kifogtuk a fél órát jelző harangjátékot .Hát eléggé fülbemászó volt úgy fél méter távolságból.......)
Hazafelé még megálltunk egy nagyon barátságos játszótérnél,ahol a gyerekek jól kirohangálták magukat,mi pedig addig semmit tettünk a fűben.
Persze az esti traccsparty aznap sem maradhatott el ! :)

1 megjegyzés:

  1. ide majd én is el akarok menni, de ugyanezt a képet vedd ki lentről, a blogod aljáról, mert idegesít, hogy olyan nagy! :D

    VálaszTörlés