2011. május 14., szombat

aki keres, az talál

Keresgettem Faterkámmal kapcsolatban valamit az interneten , de közben ebbe a cikkbe is " belebotlottam ", amelyben nagyon kedvesen említik meg személyét. :)


2011.02.19. 00:57
Nyert a Dab Fehérváron, a Vasas kiütötte az UTE-t

Jeles vendége volt a péntek esti fővárosi rangadónak. Az OB I középszakasza keretében lejátszott FTC-Orangeways–Miskolci JJSE összecsapásra ellátogatott a BVSC egykori klasszisa, Balogh János is. A hokis berkekben „Szúnyog” becenéven emlegetett nagyszerű kapuvédő az icehockey.hu-nak elmondta: a vasutascsapat hajdani edzője, Miklós Károly társaságában nézi végig majd a pesterzsébeti meccset. Egyébként ritkán jár mérkőzésekre, akkor is jobbára a korábbi kiváló hokissal, Szilassy Bélával autóznak el a Dab.Docler (és ekként az újvárosiak csapatkapitánya, Szilassy Zoltán) meccseire, de a bajnoki közvetítéseket rendszeresen figyelemmel kíséri.
Balogh „Szúnyog” már korán megérkezett a csarnokba, így aztán végignézhette, hogy a vendég miskolciaknál Budai Krisztián is teljes intenzitással melegített. A Jegesmedvék kapusa éppen volt csapata, a Fradi ellen sérült meg még február 4-én, s emiatt négy bajnoki találkozót ki kellett hagynia. Most azonban újra játékra jelentkezett, Egri Gergely és Urbán Péter viszont sérülés miatt nem állhatott Bob Dever vezetőedző rendelkezésére. A Ferencvárosból mindössze a beteg Barabás Miklós hiányzott.


Ez csak egy részlet a cikkből, de nagyon szépen írnak "Szúnyogról ". Nem csoda...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése