2015. április 28., kedd

iskolakeresés

Megint iskolakeresô fàzisban vagyunk, ugyanis Artúr befejezte a kôzépiskola I. részét,ami 2 évet jelentett. Most kezdôdik a II.szakasz ,amikor màr valami hatàrozottabb irànyt kell vàlasztania.
Egyelôre ugy tûnik, hogy matek-ökonomia szakra megy de a konkrét iskola még bizonytalan. Keresés alatt!

Zalàn befejezi a blankenbergei àltalànos iskolàt és most kell neki vàlasztani a kôzépiskola I. részét,amit Artúr most fejezett be.
Én nagyon preferàlom., hogy odajöjjön, ahol most az Artúr végzett, az nagyon sok szempontból ideàlis, ezt tavaly talàltuk, az idekôltôzés utàn.
Most hétvégén iskolacsalogató napot rendeztek, el is mentûnk, nagyon kedvesek és segitôkészek voltak, Zalànt körbekísérték, mindent megmutattak neki. Az igazgató most is nagyon szívesen foglalkozott a vendégeivel, minket külön köszöntött ,Artúrt most is dicsérte, hogy milyen remek gyerek , nagyon kedvelik ,mert kedves, udvarias, intelligens, baràtsàgos,stb....az nem baj, hogy nem a legjobb tanuló, de nagyon értékes ember! :)

Glória is velünk volt, mert amennyiben Zalàn is àtjôn Bruggebe ,akkor Ô sem fog egyedül vonatozni naponta Blankenbergebe, ezt azért túlsàgosan veszélyesnek tartom,mivel kônnyen kifigyelhetô, stb...

Glória is odàig volt az új iskolàtól, gondoltam, hogy tetszeni fog neki is, fôleg , hogy van tànc, sakk és kisérletezô szakkör is .Ràadàsul ez az iskola nyerte el idén a flandriai holland nyelvi versenyt az ötödikesek között .



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése