2015. december 31., csütörtök

pà-pà 2015.

Kedveseim !

Olyan közhelyesnek tûnik, de megint elrepült egy esztendô !
Sok szép és néhàny nehéz esemény írta be magàt az emlékkönyvünkbe és biztosan a Tiétekbe is .
Ilyenkor szeretem összeszedni, hogy mennyi mindenért adhatunk hàlàt .
Egész nap írhatnék ,ha most mind felsorolnàm pl a mindennapi kenyerünk, a lakhatàsunk,tudtuk frissiteni a ruhatàrunkat,  hogy ki tudtuk fizetni a szàmlàinkat, ezek "csak " a hétköznapokból....
De a fontosabbak, hogy idén "csak" 1 rokonunkat temettük el, Ô is inkàbb tàvolabbi rokon volt, persze a veszteség, az veszteség ...
A szûkebb-tàgabb csalàd , baràtok, hàla Istennek megélte ezt a napot és igazàból ez az egyik legfontosabb tény a "leltàrunkban ".

Jó volt idén is talàlkozni a sok baràttal, ismerôssel, idén is sok szép és vicces emlékünk vésôdött be .

Köszönet Mindannyiotoknak, akik testben és vagy lélekben velünk voltatok, amikor Osziért vívtuk a csatàt !!!Azoknak is ,akik a tàvolból gondoltak rànk és velünk izgultak és reménykedtek !
Azt hiszem, nekem mindenképpen ez a legmélyebb és legfontosabb momentuma az évnek, hogy Oszkàr abból a szôrnyen elkeserítô àllapotból újraéledt !!!! Köszönöm a rentgeteg hàttér imàt a sok odafigyelést !

Nagyon vicces és megható élmény, hogy azokkal a baràtokkal ,akikkel kis- és iskolàs korunk óta baràtok vagyunk, megnyitottuk a 40 -esek klubjàt ! :) Ha Isten segit, pàr hónap múlva én is csatlakozom hozzàtok ! :( :)

Addig is kívànok Mindenkinek egészségben gazdag , sikeres, vidàm , kalandos, boldog 2016 -os esztendôt !!!

Jövôre Veletek ugyanitt ! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése