2018. október 3., szerda

politikamentes iskolàk

Komolyan, nincs olyan nap, amikor ne jutna eszembe, hogy otthon mennyivel kisebb dolgokért is heteket tudnak cikkezni ,hogy szerintük mi jogellenes és mi nem az.
Itt példàul, TILOS minden középület elôtt sàtratverni vagy tüntetni a megadott idôponton kivül, gondolkodàs nélkül letartoztatjàk, ha valaki a szòlàs - és vélemény kifejezését szabadon gyakorolja.Pontosabban , itt ezt nem szabad . Mint ahogy fb posztot sem akàrmit és....holnapig tudnék mesélni, hàny és hàny féle korlàtozàs van érvényben itt a "szabad " nyugaton.

Viszont, az iskolàban  szabad politizàlni vagyis , természetesen nem minden oldalról, de ha valaki középiskolai francia tanàr , az a sajàt autójàn hirdetheti magàt és a pàrtjàt, fôleg , ha az a szociaista ,migrànspàrti pàrt........

Ez a hölgy egy marokkoi szàrmazàsú tanàrnô, Gusztit és Artúrt okitotta franciàra , zàrójelben jegyzem meg, hogy egy nagyon kulturàlt megjelenésû , kedves személy, csakhàt kissé globalista és ezért iszlàm  -és bevàndorlàspàrti. Ezt a nézetét pedig nem hagyja az iskolàn kívül munkaideje alatt sem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése