2011. január 30., vasárnap

évszakok

A belga időjárás megér egy bejegyzést !
Tavaly rettenetesen kínlódtam ezen erők kiszámíthatatlanságától, tényleg csak az tudja, aki tapasztalta már, hogy itt akár egy nap alatt is képes lejátszódni mind a 4 évszak.

Hát tényleg !
Óceáni a meghatározó éghajlat , tengerparton élünk, így minden szélsőséges időjárási tényező előfordul.
3 nap eső után a hét második felében felmelegedett a hőmérséklet , a szél sem fújt átmenetileg ,kifejezetten tavaszi volt az ember érzése.
Következő nap nagyon szép napsütés volt, olyan igazi szikrázó fény, de jaj az embernek ha kimerészkedik, mert az északi szél és a mínusz 1-2 fok már szibériai hangulatot kölcsönzött.
Na de tegnap a hideg és a napfény maradt , szél megkímélt minket, így kötelezően bringára pattantunk és azzal a céllal, hogy a Huba kiságyához vegyünk még egy pár alkatrész, eltekertünk a B-Parkba.
Gyerekek morogtak rendesen, hogy miért is kell nekik januárban "csak úgy " 21 km-t tekerni, amikor mindjárt esni fog az eső ?! :)
Nos az esőt megúsztuk, de mire hazaértünk, újra jeges szél fújt és az ember kínjában csak nevetett magán, hogy mit össze lehet kínlódni egy "kis " széltől !

Na de sebaj, a napi testedzés megvolt és gyerekeket sem kellett elringatni az éjszaka, bár már nem könnyű őket lefárasztani, megedződtek , sem a futás, sem a bringázás nem fog ki rajtuk, esetleg a balga szél ...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése