2012. október 22., hétfő

kis változások

Elfelejtettem a múltkor megírni, hogy menet közben a választott sportokban volt egy kis kavarás, változás.
Arról írtam, hogy kiszemeltük az éltmentő tanfolyamot a fiúknak, amit a knokkei uszodában és kint terepen, a tengerben tartanak a jelentkezőknek.
El is mentek a delikvensek, de nem sikerült bejutni,mert olyan nagy volt a túljelentkezés, hogy csak a következőre lehetett beiratkozni. :(
Zalán viszont kedvet kapott a judóra, tavaly még hallani sem akart róla.Most félig átfedésben van  vizilabda és a judó edzés. Zalán ahogy végez a medencében , rohan fel a judóterembe , ahol Artúrék már fél órája gyűrik egymást, de még így is marad több mint egy órája a cselgáncs gyakorlásra. Remélem ez már eléggé lefárasztja Őt !
Gusztáv sem ment el ruby-re,  mert az pedig szombat délelött van és átgondolva azt mondta,hogy nem óhajt minden szombaton is korán kelni, hogy aztán átutazzon Bruggebe az edzésre. Megértem , de azért sajnálom, mert tudom, hogy ez az atlétika nem elég egy erősen kamaszodó gyereknek,így marad mellette a napi bringázás, amíg az idő engedi, bár itt a tél nem olyan hideg.
Glóriának a taekwondo nagyon bejött. Sokat dicsérik, szereti a formagyakorlatokat is és lelkesen kiabál hozzá :) Szépek a mozdulatai, erőt is visz bele, úgyhogy nem kizárt, hogy meg is fog tanulni rendesen verekedni, ahogy egy úri lányhoz illik . :)
Szombat este lesz fellépésük a Casinoban a pom-pom csapattal, már nagyon várja. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése