2015. március 23., hétfő

hirösszefoglaló I. gyermekgyógyàsznàl

Csütörtökön vàrt minket a gyerekorvos, aki a vizsgàlatokat koordinàlja.
Nagyon kedves volt, menetközben is telefonàlt és érdeklôdôtt, a vizsgàlati eredményeket ,meg màr megkapta emailben.
Egyûttérzô volt, de próbàlt pozitívan hozzààllni a dolgokhoz, örült, hogy nincs "nagy baj" és biztatott, hogy ezt remélehetôleg simàn kordàban tudjàk majd tartani gyógyszerekkel.
Kérdezte, hogy adjuk e màr ?
Mondtam , hogy nem és azt is elmondtam, hogy azért nem, mert félek ilyen erôs gyógyszert adni ,miutàn elolvastam ezzel kapcsolatban sok mindent.
¨Nyugiban újra elmagyaràzott mindent és azt is, hogy ne gondolkodjunk ezen, mert a gyogyszer adàsa kulcsfontossàgú abban, hogy ezek a szabad làbon lévô elektromos kisûlések ne haladjanak tovàbb az agy màs terûleteire. Jelen pillanatig Oszi teljesen egészséges , nincs semmi kôvetkezménye még ezeknek a rohamoknak, a gyógyszer a elektromos tevékenység tûréshatàràt emeli meg, ezzel megakadàlyozva a rohamokat, amik azért oxigénhiànyos àllapotot idézhetnek elô. stb, stb....
Egy bô fél óràt beszélgettûnk, megnyugtató volt . Mi pedig vittûnk neki egy kis meglepetést . Miutàn tôbbszôr érdeklôdôtt màr Budapestrôl , vettûnk neki egy Bp-et bemutato képes albumot, igaz francia nyelvû, de itt az ugyanúgy hivatalos nyelv, mint a holland.
Amikor odaadtuk, teljesen kikerekedett a szeme ....nem is értette, aztàn mondtuk, hogy csak egy apró kedvcsinàló egy magyarorszàgi làtogatàshoz ! :) Nagyon ôrült neki ,teljesen meghatódott . Azt mondta, hogy még sohasem kapott pacienstôl ajàndékot ! :)))))) ( na persze, nem akarjuk ràszoktatni, az otthon "jol bevàlt " szokàsra, ezért mondtuk is, hogy ez egy kûlônleges alkalom , csak neki, csak most ! )

Gondolom ennek is kôszônhetôen, de megadta a szàmitogépes kórhàzi hozzàférési kódot Oszi leleteihez, ha szeretném otthon is megmutatni .
Hàt most igy àllunk, készûlônk egy otthoni konzultàcióra ,de péntek este óta megkezdtûk a szigorú adagolàsban elôirt medicinàt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése