2015. március 5., csütörtök

mai tàrgyalàs

Ma volt Gumicsirke kontra Maatschappij  bírósàgi tàrgyalàsa, ahol természetesen Laci is és az àltalunk megbizott ügyvédnô is részt vettek.
A tàrgyalàs úgy indult, hogy a bíro kôzôlte, hogy a szomszéd múltkori àllitàsa, miszerint Ô az egész hàzat ,azaz a Gapaardstraat 55. szàmot a szerzôdése szerint teljes méretében bérli, nem igaz !!!
Ugyanis ez a felàllàs, az ,hogy 1994. óta az emlitett ingatlan elsô emeletének két szobàja, a Gapaardstraat 53 -hoz lett csatolva, azaz màr 21 éve, Ô pedig "csak" 20 éve lakik itt, tehàt a bekôltôzésekor màr ebben a felàllàsban jôtt ide !!!
Ellenben a mi szerzôdésûnk valóban tartalmazza, hogy az àltalunk bérelt 53-as szàmú ingatlanhoz hozzàtartozik a vitatott emelet.

Most akkor azt szeretném kérdezni, hogy mi a fenéért kell ezen még lamentàlni, ugyanis a bíró jôvô hétig gondolkodni akar ?!?!?!

Állitolag bàcsi màr 10 éve igényli az emeletet és valami megoldàskeresést igértek neki, de az nem a visszacsatolàst, hanem 4!!!!! màsik lakàs felajànlàsàt jelentette,amit az ôreg persze nem fogadott el .
Maatschappij viszont szàmunkra nem tudott volna megfelelô méretû hàzat biztositani, igy is évek ota rajta voltunk a vàrólistàn, igy a bàcsi igényében nem is gondokodtak tovàbb, hiszen nekik az a feladatuk, hogy minnél tôbb csalàdnak segitsék az otthonteremtést vagyis lehetôséget adjanak a bérlésre !

De a biró szerint szomszédunk handikeppes és az ô jogait is figyelembe kell venni !
Igen kérem, ez itt balgium a javàból ! De sebaj, vàrjuk a jôvô heti postàt ! :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése