2015. január 26., hétfő

apró vàltozàsok

Lassan itt lesz az ideje, hogy Hubàt kikôltôztessûk a lànyok szobàjàból és Oszinak is a gyerekek kôzôtt a helye, igy lassan araszolunk afelé, hogy a két kisfiút összeköltöztetjük . :)
Az a terv, hogy Zalàn lesz az àldozat, akinek szobàt kell majd cserélni a jelenlegi vendégszobàval.
Zalàn szobàja igen nagy kb 18 nm ,amiben a két kisember kényelmesen elhelyezhetô lenne, ràadàsul ez messzebb esik gumicsirke odujàtól.
Zalàn bekôltôzne a jelenlegi vendégszobàba , ez kicsit szûkôsebb, mint az eddigi kuckója , kb 12 nm , de neki egyedûl azért ez elég lesz.
Nem mondom, hogy boldog az ôtlettôl, de ezzel a cserével  tudnànk a legegyszerûbben és a legolcsobban megoldani a kicsik rezidenciàjànak kialakitàsàt.
Felajànlottuk Zalànnak, hogy cserébe gondolkodjon el valami fàjdalomdíjon, akàr egy sajàt laptopon vagy valami sportszeren ( motor kizàrva! ), hiszen tudjuk, hogy az eddigi luxusról lemondani elég fàjdalmas .

Kôzben , végre sikerült Diànak  szert tennûnk egy csinos íróasztalra ,aminek nagyon örült. Amikor meghallotta, hogy Zalàn vàlaszthat valamit a jövôbeli szobacseréért, Dia sírvafakadt, mert meg volt rola gyôzôdve, hogy Zalàn biztosan az ô új , szép asztalàt kéri majd . :)))))

Ha Huba kikôltôzik tôlûk, akkor a lànyok is szeparàltabban lesznek .
Van egy kis szobànk, ami jelenleg Huba jàtszószobàja ,ebben most senki nem lakik, mert elég pici az àllandó  lakhelynek,  az lesz majd a vendégszoba, arra a célra tôkéletesen megfelelô.

Persze, ha gumicsirke véletlenûl pert nyerne, akkor az egész ugrik....majd màrciusban kiderül.


Most még itt alszik Huba is .
Még ebben a formàcióban .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése