2015. január 23., péntek

ügyvéd

Felkerestûnk egy ûgyvédet, akiken Laci vàzolta, a fennàlló helyzetet és egy àrajànlaltot kért arra az esetre, ha vàllalja a jogi képviseletûnket.
Hàt alsó hangon 350 euró , ha csak pl egyszer kell eljônnie a tàrgyalàsra , de azt mondta, hogy kônnyen meglehet,  hogy 900 euróig elmegy az ûgy, ha a T Bírósàg nagyon elhúzza a tàrgyalàst :(((
Egy kis gondolkodàsi idôt kértûnk , hogy àtbeszéljûk , mennyire nélkûlôzhetetlen ô nekûnk.
Felhivtuk a Maatshappij igazgatójàt, hogy valamennyire tàjékoztasson minket a "kôzôs" taktikàról.
Hàààt, eddig azt javasolta, hogy fogadjunk ûgyvédet .  Most, hogy làttuk, hogy azért nem teljesen egyek az érdekeink ,mert rossz esetben a birósàg  felszólitja ôket , hogy technikailag kivitelezzék ,hogy az elsô emeletet nyissàk ôssze gumicsirke lakàsàval, viszont akkor mi még nem vagyunk képben, most vàltig àllította, hogy szerinte nincs szûkségûnk jogi képviselôre. Ekkor kellene nekûnk is beperelnûnk Ôket,hogy valamilyen módon oldjàk meg az eddig fennàló négyszetméter biztositàsàt.
De ez egy màsik kôr lenne .... Na nem, ezt fôleg nem szeretnénk, ugyhogy végûl ugy dôntôttûnk,hogy jôjjôn az ûgyvédnô, mert akkor a birósàgnak a mi itt létûnket is figyelembe kell vennie, mert jelen pillanatban csak tereptàrgy vagyunk a gumicsirke kontra Maatschappij ûgyben.....
Most éppen abban a fàzisban vagyunk, hogy reagàlnunk kell januàr 29- ig a birosàg felé a jelen ismeretek alapjàn az ûgyre, erre reagàlhat majd a szomszéd febr.12- ig, arra meg mi febr.19-ig és akkor ezek tûkrében ,valószínüleg màcius 5-én hoznak ítéletet elsô fokon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése