2015. január 7., szerda

megbeszélés

Ahogy jeleztem, bementünk a Maatschippej irodàjàba, ahol a màr ismerôs ügyintézô hölgy nagyon kedvesen fogadott. Kérdezte is, hogy hogy àllunk a szomszéddal ?
Mutattuk neki az idézést, ezen  egy kissé kiakadt, azon meg kûlônôsen, hogy az adatokbók az is kiderült, hogy gumicsirke valaha kônyvelô volt. ( itt a kônyvelôk igen jól keresnek, fura, hogy szociàlis lakàsban "kell" mégis laknia)
Hivta a fônôkét , az pedig az igazgatót, hogy lehetôleg elsôkézbôl cseréljûnk infot.
Az igazgató teljesen normàlis volt, mint kiderûlt Ö volt az egyik làtogatónk, aki anno nagyon értékelte az eredményt,amit làtott.
Naprakész volt a témàban, mert egyeztetett a cég ügyvédjével.
Megkôszônte, hogy egyûtt mûkûdûnk  velûk és biztositott minket arról, hogy ôk is azt szeretnék, ha mi maradnànk . Bàcsi mondvacsinàlt problémàit ôk is unjàk, igyekeztek vele is megoldàst talàlni, mivel a 2. emeletét ônszàntàbol, ônhatalmilag  lakhatatlannà nyilvànitotta , ezért màr felajànlottak neki a mostani lakàstol 300 m en belûl , egy màsik, fôldszintes , szàmàra ideàlis méretû lakàst, de neki az sem kellett. :)))
Az igazgató azt mondat, hogy ôk a szigetelés elôl sem zàrkoznak el,de meg akarjàk vàrni a bíroi dôntést, még az is simàn elôfordulhat, hogy bàcsinak viselnie kell az adott kôrûlményeket . :))
Bàrki elmehet a bÍrósàgra, ha van pénze fizetni a per - és ügyvédi kôltségeket .
Laci most is nyomatékositotta, hogy vegyék figyelembe, hogy mi nem szeretnénk tovàbbkôltôzni, amit meg is értenek és elvileg a tàrgyalàson is azon lesznek, hogy a mi helyzetûnket stabilizàljàk !

1 megjegyzés: